<

HltagConverter

Picture
-(English) -This program sut a lot of good when you're on a server in CS 1.6 and press button "T"and you see your picture that you have to make in HltagConverter.
- (Shqip Albania) - HltagConverter Eshte Nje Program Shum I Mir Qe Perdoret Per Ti Futur Fotot e Tua Ne Conter Strike.
Kur Jini Ne nje Server Dhe E Shtypni Tastin "T" Dhe At Foto Qe e Kini Ber Me HltagConverter Ajo Paraqitet Ne Vendin Ku e Kini Shtyp "T" Shkronjen T Nga Tastjera.

Si Te Pordorim HltagConverter

 1.E Hapni HltagConverter
 2.Open
Image ( E Zgjidhni Foton Cillen Deshironi Ju )
 3.Adjust Image &
Apply Changes andConvert To 256 Colours
 4. Save Tag & Go
EXPORT TO WAD FILE & Go OK
 5.E Ruani Me Emrin
tempdecal.wad & Go SAVE !!
 6.Shkoni cstrike dhe pastaj valve dhe e boni copy past at sendin qe e kini ba save me emrin tempdecal.wad
 
7.Hyni ne server Dhe Shtypni Shkronjen "T" dhe Del Fotoja Juaj .
Verejtje :
 Nese Nuk Dini Ku ta ruani faillin.
 P.SH: une e kam Follderin e cs ne:
 C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike
 por ju mund ta keni edhe ne:
 C:/Program Files/Valve/cstrike

Download HltagConverter For Free

Picture